close

Filtre

Se resultater

Master Fødevarevidenskab i Italien - Master Italien

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. Mad videnskaber er et fagområde, der fokuserer på den biologiske sammensætning af fødevarer samt de kemiske processer, der kræves for at skabe fødevarer. Ved at lære om fødevarer videns… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Mad videnskaber er et fagområde, der fokuserer på den biologiske sammensætning af fødevarer samt de kemiske processer, der kræves for at skabe fødevarer. Ved at lære om fødevarer videnskaber, kan personer være parat til at skabe sikre og nærende fødevarer, der kan leveres sikkert hele verden.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Master grad programmer i Fødevarevidenskab i Italien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Dette to-årige masterprogram giver dig god viden om aktuelle og fremtidige udfordringer inden for madvidenskab, der kombinerer innovation og ægthed og giver dig muligheden for ... +

Dette to-årige masterprogram giver dig god viden om aktuelle og fremtidige udfordringer inden for madvidenskab, der kombinerer innovation og ægthed og giver dig muligheden for at interagere tæt med fødevareindustrien. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
Okt 2021
28 Apr. 2021
på universitet
 
POLI.design
Milano, Italien

Specializing Master Design for Food integrerer omfattende designfærdigheder med tematiske og specifikke kompetencer inden for fødevareområdet, relateret til humaniora, gastron ... +

Specializing Master Design for Food integrerer omfattende designfærdigheder med tematiske og specifikke kompetencer inden for fødevareområdet, relateret til humaniora, gastronomiske videnskaber, ingeniørvidenskab og fødevareteknologi. Det giver derfor en omfattende designkapacitet på proces og værktøjer til design af fødevareprodukt-service-systemet og en række specifikke tematiske dybder, der er nyttige til forståelse af kulturelle, sociologiske og antropologiske faktorer og også videnskabelige og teknologisk. -
Master Masters
Fuldtid
Engelsk
Okt 2021
01 Sep 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milano, Italien

Kandidatuddannelsen i maddesign sigter mod at give studerende mulighed for at blive professionelle inden for fødevareindustrien og i alle relaterede sektorer og at kombinere m ... +

Kandidatuddannelsen i maddesign sigter mod at give studerende mulighed for at blive professionelle inden for fødevareindustrien og i alle relaterede sektorer og at kombinere marketing- og kommunikationsevner med følsomhed og med evnen til at styre designprojektmetoder. -
Master
Fuldtid
12 måneder
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
University of Padova
Padova, Italien

Kandidatuddannelsen adresserer den kompleksitet, der ligger til grund for interaktionerne mellem mad, ernæring og menneskers sundhed i en international sammenhæng med en parad ... +

Kandidatuddannelsen adresserer den kompleksitet, der ligger til grund for interaktionerne mellem mad, ernæring og menneskers sundhed i en international sammenhæng med en paradigmebaseret struktur ”fra madhøst til global sundhed”. Den moderne undervisningsmetode sigter mod at udfylde de eksisterende huller mellem de forskellige discipliner, der i øjeblikket tilbydes inden for dette område, hvilket giver tværfaglig, supplerende, stærkt integreret viden. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
01 Okt 2021
02 Sep 2021
på universitet
 
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy
Milano, Italien

Kandidatuddannelsen i miljø- og fødevareøkonomi (EFE) er et internationalt orienteret højkvalitetsprogram designet til at give eleverne både en fremragende akademisk baggrund ... +

Kandidatuddannelsen i miljø- og fødevareøkonomi (EFE) er et internationalt orienteret højkvalitetsprogram designet til at give eleverne både en fremragende akademisk baggrund og en praktisk indstilling. Graden garanterer et lovende perspektiv for en fremtidig professionel karriere i dagens udfordrende områder inden for bæredygtighedsøkonomi og forvaltning af fødevaresystemet. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der ane ... +

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der anerkender Parma som en af de vigtigste industrielle klynger i Italien, kendt som "Italian Food Valley ”. -
MSc
Fuldtid
2 år
Italiensk
Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Politecnico di Milano
Milano, Italien +1 Mere

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæd ... +

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæden i fødevare- og drikkevareindustrien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
University of Cagliari
Cagliari, Italien

Laurea Magistrale (CdLM) i Food and Nutrition Sciences (SAN) tilbyder et toårigt træningsprogram rettet mod det fysiologiske, patologiske og hygiejnisk-sundhedsmæssige studie ... +

Laurea Magistrale (CdLM) i Food and Nutrition Sciences (SAN) tilbyder et toårigt træningsprogram rettet mod det fysiologiske, patologiske og hygiejnisk-sundhedsmæssige studie af forholdet mellem kost og sundhed, hvilket forbedrer og uddyber viden og færdigheder relateret til mad eller ernæring. -
Master
Fuldtid
2 år
Italiensk
på universitet
 
Mediterranea University of Reggio Calabria
Reggio Calabria, Italien

Graden Kurset of Science i Food Science and Technology sigter mod at give, på grundlag af en solid forberedelse på de teoretiske og videnskabelige aspekter erhvervet i bachelo ... +

Graden Kurset of Science i Food Science and Technology sigter mod at give, på grundlag af en solid forberedelse på de teoretiske og videnskabelige aspekter erhvervet i bacheloruddannelsen i klasse L-26, avanceret viden inden for området tekniske forvaltning af systemer og fødekæder . -
Master
Fuldtid
2 år
Italiensk
på universitet
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i sam ... +

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i samarbejde med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Parma
Parma, Italien

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at producere kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab ... +

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at producere kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab og teknologi. -
Master
Fuldtid
3 år
Engelsk, Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her