$close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Fødevarevidenskab i Italien

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. Mad videnskaber er et fagområde, der fokuserer på den biologiske sammensætning af fødevarer samt de kemiske processer, der kræves for at skabe fødevarer. Ved at lære om fødevarer videns… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Mad videnskaber er et fagområde, der fokuserer på den biologiske sammensætning af fødevarer samt de kemiske processer, der kræves for at skabe fødevarer. Ved at lære om fødevarer videnskaber, kan personer være parat til at skabe sikre og nærende fødevarer, der kan leveres sikkert hele verden.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Deltid Master grad programmer i Fødevarevidenskab i Italien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Parma
Parma, Italien

Anden cyklus grad i fødevarevidenskab og teknologi er rettet mod italienske og udenlandske studerende, der er interesseret i disciplinerne fødevareteknologi, fødevaresikkerhed ... +

Anden cyklus grad i fødevarevidenskab og teknologi er rettet mod italienske og udenlandske studerende, der er interesseret i disciplinerne fødevareteknologi, fødevaresikkerhed og kvalitet. Kandidatuddannelseskurset er struktureret således, at det repræsenterer den naturlige fortsættelse af studier for kandidater, der har universitetsgrader i fødevarevidenskab og teknologi og i gastronomiske videnskaber, men kan også være af interesse for kandidater inden for andre videnskabstekniske discipliner inden for kemi, biologi og teknik i besiddelse af en passende læseplan. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk, Italiensk
Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i sam ... +

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i samarbejde med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der ane ... +

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der anerkender Parma som en af de vigtigste industrielle klynger i Italien, kendt som "Italian Food Valley ”. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online