$close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Fødevarevidenskab i Parma

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer.… Læs mere

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer. Food videnskab og teknologi emner kan nævnes: animalske fødevarer, vegetabilske fødevarer, forarbejdning af fødevarer og kvalitetsstyring, mad analyse, emballage til fødevarer, mad produktudvikling.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Osten by i Italien - Parma er kendt for sin arkitektur og rige kulturarv. Det har nogle af de ældste universiteter i Italien som University of Parma. Derfor skal den, der er interesseret i at få en god uddannelse i en traditionel sted bor i Parma.

Deltid Master grad programmer i Fødevarevidenskab i Italien, Parma. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Parma
Parma, Italien

Anden cyklus grad i fødevarevidenskab og teknologi er rettet mod italienske og udenlandske studerende, der er interesseret i disciplinerne fødevareteknologi, fødevaresikkerhed ... +

Anden cyklus grad i fødevarevidenskab og teknologi er rettet mod italienske og udenlandske studerende, der er interesseret i disciplinerne fødevareteknologi, fødevaresikkerhed og kvalitet. Kandidatuddannelseskurset er struktureret således, at det repræsenterer den naturlige fortsættelse af studier for kandidater, der har universitetsgrader i fødevarevidenskab og teknologi og i gastronomiske videnskaber, men kan også være af interesse for kandidater inden for andre videnskabstekniske discipliner inden for kemi, biologi og teknik i besiddelse af en passende læseplan. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk, Italiensk
Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i sam ... +

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i samarbejde med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der ane ... +

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der anerkender Parma som en af de vigtigste industrielle klynger i Italien, kendt som "Italian Food Valley ”. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online