$close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Finans i Nuevo Leon

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning. Inden for finansiering kan opdeles i personlige, offentlige og corporate finance. Hvert subfelt fokuserer på forvaltning af aktiver og gæld, ofte fokuseret på investment banking. Studerende finansieringskilder kan beholde deres… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Inden for finansiering kan opdeles i personlige, offentlige og corporate finance. Hvert subfelt fokuserer på forvaltning af aktiver og gæld, ofte fokuseret på investment banking. Studerende finansieringskilder kan beholde deres uddannelse generel eller specialisere sig i et bestemt område som regnskab eller corporate finance.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Minimer
Læs mere om at studere i Mexico
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
EGADE Business School
Mexico City, Mexico +1 Mere

Hovedmålet med vores Master in Finance er at give forretningsførere en god viden om de finansielle markeder og en avantgarde-tilgang til globale virksomheder.

Hovedmålet med vores Master in Finance er at give forretningsførere en god viden om de finansielle markeder og en avantgarde-tilgang til globale virksomheder. -
Master
Deltid
2 år
Engelsk, Spansk
Apr 2023
på universitet