$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Finans i Las Rozas de Madrid

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. Finance er studiet af penge forvaltning, og omfatter alt fra personlige opsparing ledelse til regnskab for investment banking. En finansiel studerende kan vælge at specialisere sig i et delfel… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Finance er studiet af penge forvaltning, og omfatter alt fra personlige opsparing ledelse til regnskab for investment banking. En finansiel studerende kan vælge at specialisere sig i et delfelt ligesom pensionering planlægning eller erhvervsinvesteringerne, eller måske holde deres uddannelse generelt med en oversigt over alle områder inden for finansiering.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Fjernundervisning Master grad programmer i Finans i Spanien, Las Rozas de Madrid. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Spanien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
EOBS - European Open Business School
Las Rozas de Madrid, Spanien

Et ambitiøst program, men med sans for detaljer, hvor vi koncentrerer al vores indsats og erfaring for at give markedet fagfolk, der er forberedt på højeste niveau og villige ... +

Et ambitiøst program, men med sans for detaljer, hvor vi koncentrerer al vores indsats og erfaring for at give markedet fagfolk, der er forberedt på højeste niveau og villige til at tackle de udfordringer, der opstår i deres professionelle karriere på en beslutsom og kreativ måde. På den anden side har lige så vigtige begivenheder som dem, der fandt sted siden 2008, ændret vores måde at forstå de finansielle markeder på og de risici, der er forbundet med at handle på dem, så mFIA tilpasser og opdaterer sit program år efter år til markedets virkelighed på det tidspunkt. tid. -
Master
Spanish (Spain)
Online