$close

Filtre

Se resultater

Master Forretningsanalyse (business intelligence) i Saint-Étienne - Master Forretningsanalyse (business intelligence)

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.En Master i Business Intelligence er en grad, der lærer eleverne, hvordan at bruge virksomhedens data, såsom kundedata, HR data eller salgsdata. Dette gøres ved at anerkende de værdifulde data,… Læs mere

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En Master i Business Intelligence er en grad, der lærer eleverne, hvordan at bruge virksomhedens data, såsom kundedata, HR data eller salgsdata. Dette gøres ved at anerkende de værdifulde data, og fortsætter at generere strategier og ledelsesbeslutninger, der forbedrer organisationen.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Minimer
Læs mere om at studere i Frankrig
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Saint-Etienne School of Economics
Saint-Étienne, Frankrig

Denne kandidatgrad tilbyder studerende med en økonom, leder eller ingeniørprofil, faglig uddannelse inden for datavidenskab og innovationsstyring.

Denne kandidatgrad tilbyder studerende med en økonom, leder eller ingeniørprofil, faglig uddannelse inden for datavidenskab og innovationsstyring. -
Master
Fuldtid
2 år
Fransk, Engelsk
på universitet