close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Forretningsanalyse (business intelligence) i Murcia

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.   De værktøjer og systemer, der anvendes til behandling og analyse af data, der spiller en afgørende rolle i virksomhedernes strategiske planlægning betegnes som business intelligence.… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

De værktøjer og systemer, der anvendes til behandling og analyse af data, der spiller en afgørende rolle i virksomhedernes strategiske planlægning betegnes som business intelligence. Studier i denne disciplin kan koncentrere sig om emner som, hvordan data kan bruges til markedsundersøgelser, produktudvikling rentabilitet og statistisk analyse.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Murcia City er på bredden af ​​Segura-floden i Murcia. Det har et mildt klima og varme somre gør en fremragende feriemål. Byen har 1 privat og 1 offentligt universitet, nemlig Catholic University Saint Anthony og Murcia Universitet hhv.

Deltid Master grad programmer i Forretningsanalyse (business intelligence) i Spanien, Murcia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
ENAE Business School
Murcia, Spanien

ENAE Business School Master i Business Intelligence og Big Data gør det muligt for studerende i praktisk anvendelse af nye teknologier, der er forbundet med Big Data-fænomenet ... +

ENAE Business School Master i Business Intelligence og Big Data gør det muligt for studerende i praktisk anvendelse af nye teknologier, der er forbundet med Big Data-fænomenet, og i moderne værktøjer til forudsigelse af analyse og data visualisering. -
Master
Fuldtid
Deltid
10 måneder
Spansk
15 Okt 2021
30 Sep 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her