MASTERSTUDIES

Deltid Master - Forretningsanalyse (business intelligence) i Murcia

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

De værktøjer og systemer, der anvendes til behandling og analyse af data, der spiller en afgørende rolle i virksomhedernes strategiske planlægning betegnes som business intelligence. Studier i denne disciplin kan koncentrere sig om emner som, hvordan data kan bruges til markedsundersøgelser, produktudvikling rentabilitet og statistisk analyse.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Murcia City er på bredden af ​​Segura-floden i Murcia. Det har et mildt klima og varme somre gør en fremragende feriemål. Byen har 1 privat og 1 offentligt universitet, nemlig Catholic University Saint Anthony og Murcia Universitet hhv.

Deltid Master grad programmer i Forretningsanalyse (business intelligence) i Spanien, Murcia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Forretningsanalyse (business intelligence), Murcia Filter

Master i datalogi til virksomheder

ENAE Business School
Master
01 Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
10 måneder
24 Sep 2021
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

On-site Master i Data Science for Business ved ENAE Business School gør det muligt for studerende at anvende de nye teknologier, der er forbundet med Big Data-fænomenet, og at ...

Læs mere