85 Deltid Kandidat Programmer i Handelsstudier i Asien for 2024

Deltid Kandidat Programmer i Handelsstudier i Asien for 2024Filter
    • Hong Kong, Hongkong

    Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Postgraduate Diploma in Business Administration (PGDBA) er designet til at give studerende et solidt fundament i kerneledelse

    • Hung Hom, Hongkong

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Kowloon, Hongkong

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Engelsk

    Forventninger om, at det globale marked for luksushotel vil overstige USD230 milliarder i 2028 indikerer en opadgående tendens på luksusmarkedet. Asien-Stillehavsregionen forventes at opleve den hurtigste vækst på dette område på verdensplan. Hong Kong, der ligger i hjertet af den blomstrende Asien-Stillehavsregion, er bedst positioneret til at tilbyde postgraduate uddannelse i luksusoplevelsesstyring og dermed producere kvalificerede fagfolk til at imødekomme den stærke efterspørgsel på dette marked.

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Blandet

    Engelsk

    Dataanalytikere skaber nye relationer inden for stort set alle discipliner: forretning, sundhedspleje, geologi, matematik og statistik, biologi, kemi, computervidenskab, informationssystemer og teknologi, ingeniørvidenskab, psykologi, adfærdsvidenskab, operationsforskning og meget mere, ud over potentielle interaktioner mellem disse discipliner, ved hjælp af rollebaseret interaktion med information og analyser for at muliggøre meget samarbejdsorienterede, datadrevne organisationer. Kandidaten fra dette program kommer ind på arbejdsmarkedet og er forberedt på den komplekse, informationsintensive verden.

    • Hung Hom, Hongkong

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Hong Kong Polytechnic University (PolyU) stræber efter at være et innovativt universitet i verdensklasse med en stærk følelse af socialt ansvar, drevet af dets motto, "At lære og at anvende, til gavn for menneskeheden". Etableringen af Graduate School i september 2020 forstærkede yderligere PolyU's dedikation til at hjælpe forskerstuderende med at opnå videnskabelig ekspertise og succes.

    • Singapore, Singapore

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Blandet, På campus

    Engelsk

    NUS Master of Science i Business Analytics (NUS MSBA) -programmet er samlet tilbudt og designet af to globalt rangerede skoler, NUS Business School og NUS Computing. I dette program lærer eleverne gennem en balance mellem intellektuel akademisk rigor og praktisk anvendelse.

    • Singapore, Singapore

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Akkrediteret af akkrediteringsrådet for handelshøjskoler og -programmer (ACBSP), er Master of Business Administration in Aviation (MBAA) pensum udviklet og fortsætter med at udvikle sig med nøje opmærksomhed på industriens krav og tendenser. De fleste af kurserne indeholder en forskningskomponent, der giver erfaring og en insiderundersøgelse af global forretningspraksis.

    • Milan, Italien
    • Rome, Italien
    • + 3 more

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet

    Engelsk

    Executive Master in Business of Events for Sports, Entertainment and Exhibition Industries er en global oplevelse, der undervises gennem 6 moduler i 5 byer i Europa og Mellemøsten.

    • Hong Kong, Hongkong

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Elektronisk handel (eCommerce eller EC) har været en stor global trend og en kritisk faktor for konkurrenceevnen. Efterspørgslen efter arbejdskraft med ekspertise inden for e-handel er meget stor. Kandidatuddannelsen i elektronisk handel er positioneret til at imødekomme en sådan efterspørgsel fra industrien.

    • Madrid, Spanien
    • Online
    • + 1 more

    Deltid

    17 Måneder

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Master in Business Analytics & Big Data giver dig denne mulighed. Med det mest omfattende pensum i sektoren giver det de nyligt nødvendige hårde færdigheder inden for AI, datavisualisering og maskinlæring med bløde færdigheder som ledelsesudvikling for at fuldende din professionelle profil. Ønsker du at specialisere dig i et bestemt aspekt af sektoren? Det kan du gøre med et bredt udvalg af valgfag og koncentrationer, der dækker alt fra Fintech til Industri 4.0 og FMCG-sektoren.

    • Singapore, Singapore

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Kommunikation og nye medier på National University of Singapore er den eneste afdeling i Sydøstasien, der tilbyder mediestudier, interaktivt mediedesign, kulturstudier og kommunikationsstyring med fokus på nye medier. Vores tværfaglige tilgang giver eleverne muligheder i oplevelsesmæssig læring gennem konkurrencer, udstillinger, servicebaserede projekter, der samarbejder med eksterne kunder, praktikpladser, udvekslinger af studerende og interaktioner med praktikere i branchen.

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Deltid

    1 År

    Blandet

    Engelsk

    MSc Business Psychology - London Metropolitan University, UK vil give dig mulighed for at være en kompetent leder i denne udfordrende æra af erhvervslivet, hvad enten det er inden for marketing, menneskelige ressourcer, uddannelse, udvikling eller enhver anden beskæftigelsessektor. Dette kursus afspejler det stigende markedsbehov for fagfolk, der kan anvende teorier om psykologi i forretningssammenhænge og er åbent for alle personer, der ønsker at opnå viden og færdigheder inden for psykologi i alle forretningsmiljøer, herunder ledelse, forandringsledelse, træning, forbrugeranalyse og reklame.

    • Academic City, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Oversigt MSc Business Analytics and Consultancy-programmet oprettet af Edinburgh Business School ved Heriot-Watt University vil give dig de færdigheder, der er højest værdsat af nutidens arbejdsgivere, som i stigende grad søger kandidater, der er dygtige til at bruge datadrevne, evidensbaserede tilgange til beslutningstagning i komplekse forretningsmiljøer. Arbejdsgivernes efterspørgsel efter forretningsanalysekompetencer og -kompetencer er betydeligt stigende, mens der er en betydelig mangel på disse færdigheder og kompetencer blandt de jobsøgende. Derfor er kløften på arbejdsmarkedet på dette område enorm. Der er flere kerneelementer i dette MSc-program, der vil adskille studerende i erhvervslivet, disse inkluderer de kernefærdigheder, du vil få på vores Business Analytics-kursus efterfulgt af vores forskningsledede Big Data Analytics-kursus, Network Analysis-kurset og et nyt kursus i Ledelsesrådgivning.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Dette program er designet til at give de studerende viden og anvendte færdigheder inden for datavidenskab, big data-analyse og business intelligence. Formålet er at udvikle analytisk og undersøgende viden og færdigheder ved hjælp af datavidenskabelige værktøjer og teknikker og at forbedre datavidenskabelig viden og kritiske fortolkningsevner. De studerende vil forstå datavidenskabens indflydelse på moderne processer og virksomheder, være i stand til at identificere og implementere specifikke værktøjer, praksisser, funktioner og teknikker til at forbedre analysen af data.