MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Robina

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne kan omfatte mere generelle emner eller mere specifikke dem til at hjælpe med at forberede de studerende til en bestemt karriere.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Australien, Robina. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Handelsstudier, Robina Filter

Master of Business

Bond University
Master
<
Fuldtid
<
72 uger
på universitet

Master of Business giver de studerende et fundament i en bred vifte af forretningspraksis, plus muligheden for at specialisere sig i Finance, International Business eller Mark ...

Læs mere

Master of Business (professionelle)

Bond University
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
92 uger
på universitet

Det professionelle program følger den samme struktur som Master of Business program med yderligere 20 ugers arbejde integreret læring komponent.

Læs mere

Mester i værdiansættelse og udvikling ejendom

Bond University
Master
<
Fuldtid
<
72 uger
Engelsk
på universitet

Master of Værdiansættelse og Property Development giver dig en bred vifte af færdigheder, der kan anvendes på de globale ejendomsmarkeder.

Læs mere

Mester i værdiansættelse og ejendomsudvikling (professionelle)

Bond University
Master
<
Fuldtid
<
92 uger
Engelsk
på universitet

Master of Værdiansættelse og Property Development (Professional) giver dig en bred vifte af færdigheder, der kan anvendes på de globale ejendomsmarkeder.

Læs mere