MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Adelaide

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og handelshøjskoler over hele verden, vil de studerende lære business basics såsom økonomi og ledelse. 

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

I Australien har Adelaide været placeret som en "Australiens uddannelsesmæssige hub". I de seneste år er antallet af studerende, strømmer højere uddannelsesinstitutioner centre såsom University of Adelaide fantastisk.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Australien, Adelaide. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Handelsstudier, Adelaide Filter

Master of Business

Flinders University
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Få et omfattende fundament i kerneforretningen og ledelsesdisciplinerne. Flinders University programmer i erhvervslivet er designet til at give dig et stærkt fundament i erhve ...

Læs mere