$close

Filtre

Se resultater

Master Handelsstudier i Saint-Étienne - Master Handelsstudier

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter. Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med… Læs mere

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Minimer
Læs mere om at studere i Frankrig
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Saint-Etienne School of Economics
Saint-Étienne, Frankrig

Denne kandidatgrad tilbyder studerende med en økonom, leder eller ingeniørprofil, faglig uddannelse inden for datavidenskab og innovationsstyring.

Denne kandidatgrad tilbyder studerende med en økonom, leder eller ingeniørprofil, faglig uddannelse inden for datavidenskab og innovationsstyring. -
Master
Fuldtid
2 år
Fransk, Engelsk
på universitet
 
Saint-Etienne School of Economics
Saint-Étienne, Frankrig

Master i Territorial Development Consulting, der tilbydes som læreplads, træner i udvikling og forvaltning af territoriale udviklingsprojekter.

Master i Territorial Development Consulting, der tilbydes som læreplads, træner i udvikling og forvaltning af territoriale udviklingsprojekter. -
Master
Fuldtid
Fransk
på universitet