MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Bologna

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Blandt en af ​​de meget gamle byer i Italien, har Bologna altid været en meget fornem sted at besøge og få uddannelse. Uddannelsesinstitutioner, såsom University of Bolonga, prale af veluddannede fakultet og undervisning i middelalderens kunst, musik og kultur.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Italien, Bologna. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Handelsstudier, Bologna Filter

Master i Business Administration: International Management

University of Bologna
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Master in Business Administration - International Management (CLAMDA IM) fra University of Bologna sætter høje akademiske og intellektuelle standarder. I stedet for at fokuser ...

Læs mere

Master i International Business Developer, E-Commerce Specialist, Executive Master i International Business Developer og E-commerce specialist (Country Manager for China)

w.academy
Master
Maj 2021
<
Deltid
Italiensk
på universitet
Online

Den stadig mere populære salgskanal i Kina (50% af køb) sker via e-handel. At skabe handel i Kina kræver et grundigt kendskab til e-handelsmarkedsføring. Virksomheder, organis ...

Læs mere

Executive Master i e-handelsledelse

w.academy
Master
Okt 2021
<
Deltid
<
85 timer
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

w.academy leaser Sida's Academy-afdeling med speciale i levering af Masters og Executive Masters, som i den nærmeste fremtid vil integrere w.academy platformen med metoder, ti ...

Læs mere