MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Filippinerne

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Filippinerne, officielt kendt som Republikken Filippinerne, er en suveræn stat i Sydøstasien i det vestlige Stillehav. Engelsk er et af de officielle sprog i Filippinerne og er en obligatorisk emne i alle skoler.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Filippinerne. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Handelsstudier, Filippinerne Filter

Master i anvendt erhvervsøkonomi

University of Asia and the Pacific
Master
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Det Anvendte Business Economics Program (ABEP) er et kandidatuddannelse for unge ledere, der søger mere end det sædvanlige i en graduate business kursus. ABEP er stolt af sin ...

Læs mere

Master i strategisk erhvervsøkonomi

University of Asia and the Pacific
Master
<
Deltid
<
11 måneder
Engelsk
på universitet

Det strategiske erhvervsøkonomiske program (SBEP) er udelukkende til ledende medarbejdere som dig, der har øverste ledelsesstillinger og som spiller en aktiv rolle i formuleri ...

Læs mere