MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Wrocław

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og handelshøjskoler over hele verden, vil de studerende lære business basics såsom økonomi og ledelse. 

Ligesom mange andre EU-lande tilbyder Polen billigt eller endda gratis undervisning til EU-studerende. Kommende studerende skal henvende sig direkte til deres valgte polsk institution. Universitetet i Warszawa, for eksempel, gebyrer mellem £ 1300 og £ 2.500 pr år for sin engelsksprogede kurser.

Wrocław er betragtet som den tredje største center for uddannelse i Polen. I tredive velkendte institutioner, er der mere end 135.000 studerende. Den Wrocław Universitet byen byder sunde akademiske miljø til lokale og oversøiske studerende.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Polen, Wrocław. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Handelsstudier, Wrocław Filter

Master i Business Management

Wroclaw University of Economics and Business
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette program er designet til dem, der ønsker at gennemføre studier i generel forretningsstyring og forretningsadministration. Programmet har særlig vægt på udvikling af færdi ...

Læs mere

Strategisk Human Resource Management (MSc)

College of Management "Edukacja"
MA
Okt 2021
Polere
på universitet

Hvordan styres strategisk menneskelige ressourcer i en virksomhed, virksomhed eller virksomhed i overensstemmelse med organisationens planer? Du får svaret på dette spørgsmål ...

Læs mere

Master i International Business

Wroclaw University of Economics and Business
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i International Business giver studerende et omfattende overblik over de forskellige aspekter af internationale markeder og grænseoverskridende forretnings ...

Læs mere