MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Rostov ved Don

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne kan omfatte mere generelle emner eller mere specifikke dem til at hjælpe med at forberede de studerende til en bestemt karriere.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Rostov-on-Don er en havneby, og det administrative center for Rostov Oblast og det sydlige føderale distrikt Rusland og vært universiteter som Don State Technical University, Rostov State University Økonomi-og Sydlige føderale Universitet for at nævne et par stykker.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Rusland, Rostov ved Don. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Handelsstudier, Rostov ved Don Filter

Mester i international business

Rostov State University of Economics
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
på universitet

Master i International Business postgraduate kursus er velegnet til mennesker, hvis erhvervsmæssige aktivitet omfatter den økonomiske, finansielle, markedsføring og analytiske ...

Læs mere