MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Chur

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Chur er kendt for University of Applied Sciences HTW (Hochschule für Technik und Wirtschaft) Chur, der tilbyder bachelor-, kandidat-og videregående uddannelser. Den er opdelt i seks separate fakulteter - Civil Engineering og Arkitektur, Informationsvidenskab, Management, Medier og Kommunikation, Teknologi og Turisme.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Schweiz, Chur. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Handelsstudier, Chur Filter

MSc Erhvervsadministration inden for turisme og forandring

University of Applied Sciences of the Grisons FHGR
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;8 semestre
Engelsk
på universitet

Turisme er sårbar over for forandringer, men bidrager også til den. Du vil analysere de forskellige drivkrafter for forandring, evaluere konsekvenserne af forandringer og best ...

Læs mere