MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Slovenien

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Slovenien, officielt Republikken Slovenien er en nationalstat i Centraleuropa ved en skillevej af de vigtigste europæiske kulturelle og handelsmæssige ruter. Slovenien er et relativt sikkert land at besøge. Universitetet i Ljubljana er den ældste og største uddannelsesinstitution i landet, der tilbyder tre kunstakademier: Teater-og film, musik, og Fine Arts.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Slovenien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Handelsstudier, Slovenien Filter

Master i International Business Management

DOBA Business School
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Serbisk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Erhverv og organisation er en vital del af det moderne liv. Fuldt godkendt program International Business Management opfylder de nye behov i dagens jobs på markedet og hjælper ...

Læs mere