100 Deltid Kandidat Programmer i Handelsstudier i Spanien for 2024

Deltid Kandidat Programmer i Handelsstudier i Spanien for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Uddannelsen fokuserer på de praktiske aspekter af de globale markeder for at lære de studerende de færdigheder, der gælder for den internationale handel, import og eksport, international markedsføring af produkter og global supply chain management.

    • Online

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    French, Engelsk

    I en stadig mere globaliseret og konkurrencedygtig verden, hvor nutiden og fremtiden for virksomheder er på udenlandske markeder, giver EMIB-programmet en løsning på den voksende efterspørgsel efter faglig ekspertise inden for international affære og udenrigshandel.

    • Madrid, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    4 Måneder

    Blandet

    Engelsk, Spanish

    Kom i kontakt med de skarpeste hjerner i verden med den eneste Executive Master i Spanien, der er designet i samarbejde med MIT Sloan School of Management. Denne Executive Master forbereder dig på at identificere muligheder og udvikle innovative og bæredygtige løsninger inden for Digital Commerce, Artificial Intelligence og Internet of Things, som du kan bruge til at håndtere udfordringerne på det nuværende og fremtidige marked.

    • Online Spain

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master i luksusbrand og forretningsledelse giver de studerende et strategisk overblik over mulighederne i branchen ved at give avancerede færdigheder inden for hovedfunktionerne i en luksusvirksomhed: kommunikation og marketing, branding, detailhandel, finans og regnskab.

    • Online

    Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Ecommerce & Marketplace Master vil give praktisk og specifik træning i web e-handel og markedsplads til den studerende. Det vil give eleverne mulighed for at udvikle alle funktionerne til oprettelse, ledelse og vedligeholdelse af online-forretningen i de forskellige nævnte kanaler, for at få succes med salg; ud over at integrere dem i marketingplanen og i den kommercielle drift, altid fokuseret på elektronisk handel.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    På campus

    Spanish

    Undervisning gennem casemetoden består i at diskutere virkelige situationer, som en organisation ofte støder på. Gennem analysen af de tilvejebragte informationer, først individuelt og derefter i en arbejdsgruppe, vil du anvende viden og ledelsesmodeller, og du vil samtidig tage en hurtig, effektiv og praktisk beslutningsproces. Takket være hjælp fra læreren, der fungerer som guide og facilitator af processen, vil du nå frem til analyse, diagnose og løsning af de rejste sager, opretholde orden og metodisk stringens. Sessionen afsluttes med identifikation af nøglelæringen

    • Spain Online, Spanien

    Deltid

    Blandet

    Spanish

    Master of Commercial Management er designet til fagfolk og universitetsstuderende med erfaring inden for kommerciel ledelse, der er interesseret i at uddybe de nye værktøjer og specifikke strategier på det kommercielle område.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    På campus

    Spanish

    Master i økonomistyring er designet til at forberede økonomiske ledere, der ved, hvordan de skal møde økonomiske ændringer med den nødvendige solvens og forventning, som nuværende organisationer efterspørger.

    • Valencia, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Vores Master i International Business er designet til at give dig en dyb forståelse af drivkræfterne bag globaliseringen, internationaliseringsprocessen, hvordan det globale økonomiske miljø påvirker virksomhedernes konkurrencemæssige reaktioner, og hvordan verden er indbyrdes forbundet.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    9 Måneder

    På campus

    Engelsk

    GBSB Global Business School postgraduate diplom i Digital Business and Innovation (i det følgende – Master i Digital Business and Innovation i Barcelona) har til formål at imødekomme udfordringerne i erhvervsverdenen, som er under forandring med teknologiske fremskridt.

    • Atarfe, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    1500 timer

    Fjernundervisning

    Spanish

    Væk professionelt ved at tilegne dig koncepter om: rådgivning, start uddannelse med ONLINE MASTER af kreditorer, administration, ledelse, virksomheder og rådgivning. Forbered dig som en ekspert i rådgivning om arbejde, skat og regnskab.

    • Community of Madrid, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    The Master in Compliance: Fraud and Laundering er en online master, der tilbydes af en prestigefyldt handelshøjskole. Programmet transmitterer al den nødvendige viden til at styre compliance- eller reguleringsoverensstemmelsesfunktionen for enhver form for organisation.

    • Online Spain
    • Villaviciosa de Odón, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Master i Electronic Commerce Management er en officiel titel, der forbereder dig til at lede eCommerce-skabelsesprojekter samt forstå og kontrollere hele salgs- og optimeringsprocessen for en allerede fungerende online-forretning.

    • Murcia, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    10 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Landbrugsfødevareindustrien er en strategisk sektor for både den nationale og internationale økonomi. ENAE har ekspertise inden for denne sektor takket være sin nærhed til denne førende industri i Murcia.

    • Madrid, Spanien
    • Barcelona, Spanien
    • + 1 more

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish

    Turisme er en af ​​de sektorer, der har ændret sig mest i verden i de seneste årtier. I lande som Spanien er det klart den mest dynamiske sektor med den største vækst generelt, drevet af professionalisering af funktioner og inkorporering af specifikke teknologier.