MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Düsseldorf

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Düsseldorfs er blandt en af ​​de vigtigste centre for Tysklands handel og modemesser. Det er hovedstaden i Nordrhein-Westfalen og har over 500.000 personer. Selv om det har flere akademier og læreanstalter, Heinrich Heine Universitet er byens vigtigste institution for videregående uddannelse.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Tyskland, Düsseldorf. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Handelsstudier, Düsseldorf Filter

Master i Corporate Performance & Restructuring (MSc)

Frankfurt School of Finance & Management
Master
Nov 2021
<
Deltid
<
4 semestre
15 Sep 2021
Tysk
på universitet

I vintersemesteret i 2019 starter en ny kandidatuddannelse på Frankfurt School . Emner som digitalisering, forstyrrende innovation og kunstig intelligens omdanner forretningsm ...

Læs mere