MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Fort Wayne

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Fort Wayne er en stor by i staten Indiana, der fungerer som hjemsted for mange museer, gallerier og parker. Det er også vært for den 5. største universitet i den stat, der er Indiana University-Purdue University Fort Wayne. Dette er foruden to andre offentlige institutioner og tre private universiteter. Forskellige programmer på områder som sundhed og erhvervslivet tilbydes her.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i USA, Fort Wayne. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Handelsstudier, Fort Wayne Filter

Master of Science i Business Administration

University of Saint Francis School of Business
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

MBA-programmet giver studerende mulighed for at få en solid base af viden om forskellige funktionelle områder for at forbedre deres forståelse af komplekse forretningsmæssige ...

Læs mere