MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Piscataway Township

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og handelshøjskoler over hele verden, vil de studerende lære business basics såsom økonomi og ledelse. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Piscataway er en by i New Jersey, USA. Byen byder på forskellige forhånd uddannelses-og forskningsfaciliteter gennem forskellige colleges og universiteter.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i USA, Piscataway Township. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Handelsstudier, Piscataway Township Filter

Master i Erhverv og Videnskab - Engineering Management Koncentration

Rutgers University Professional Science Master's Program
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;48 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Rutgers Master of Business and Science (MBS) grad i ingeniøradministration kombinerer avanceret uddannelse i ingeniørledelse med en professionelt styret forretningsplan, der f ...

Læs mere

Master of Business and Science (MBS)

Rutgers University Professional Science Master's Program
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;48 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Rutgers 'Master of Business and Science (MBS) grad kombinerer avanceret, STEM-baseret uddannelse med professionelt styret forretningsuddannelse - hvilket gør det muligt for vo ...

Læs mere