MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Providence

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Providence ligger i Rhode Island, USA. På grund af en række hospitaler og højere uddannelse faciliteter økonomi Providence nu tjenester baseret på. Kulturen i byen er den samme som Rhode Island kultur. "

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i USA, Providence. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Handelsstudier, Providence Filter

Master of Science i Data Analytics

Johnson & Wales University
MSc
Engelsk
på universitet

I en verden, der drives af stadig større og komplekse data, er medarbejdere nødt til at dechifrere disse data hurtigt og effektivt for at hjælpe virksomheder med at træffe mer ...

Læs mere

Masters of Science (ScM) i innovationsledelse og iværksætteri

Brown University School of Engineering
MSc
Engelsk

PRIME Vores program i innovationsledelse og iværksætteri, PRIME, er en STEM Masters of Science (ScM) grad baseret på Brown's School of Engineering

Læs mere

Master Of Business Administration

Providence College, School of Business
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

Uddannelsesprogrammet, der fører til Master of Business Administration grad består af praktiske kurser, som kan bruges på jobbet. Hvert forløb er tilrettelagt således, at det ...

Læs mere