MASTERSTUDIES

Deltid Master - Handelsstudier i Vietnam

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Vietnam (Việt Nam), officielt Den Socialistiske Republik Vietnam (Cong Hoa xa Haizhu Nghia Việt Nam) er en lang, tynd land i Sydøstasien. Vietnam 's historie er en af ​​krig, kolonisering og oprør. Tilstedeværelsen af ​​udenlandske universiteter er stigende i Vietnam, som har mere end 160 universiteter.

Deltid Master grad programmer i Handelsstudier i Vietnam. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Handelsstudier, Vietnam Filter

Master of International Business

RMIT Vietnam
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Lær, hvordan man handler i en tilsluttet verden, og hvordan man styrer internationale teams med denne globalt anerkendte Master of International Business-grad.

Læs mere

Master i Management of Innovation / Management af innovative projekter

Université de Nantes
Master
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette program giver eleverne et solidt teoretisk fundament i ledelse videnskab og innovation ledelse at udvikle en forståelse af innovation og iværksætter dynamik.

Læs mere

Forretningsadministration

Lac Hong University
Master
Sep 2021
Engelsk
Vietnamesisk

Lac Hong University er en uddannelsesinstitution med tværfaglige og multi-niveau træningsprogrammer, der kombinerer træning med videnskabelig forskning, teknologioverførsel in ...

Læs mere