Keystone logo

20 Kandidat Programmer i Fødevaresikkerhed 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sundhedspleje
  • Ernæringsvidenskab
  • Fødevarevidenskab
Studieområde
  • Sundhedspleje (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

    Kandidat Programmer i Fødevaresikkerhed

    En Master i Food Safety programmer indebærer anvendelse af videnskabelige begreber til tilberedning, håndtering og opbevaring af fødevarer i en sanitær sådan måde, at fødevarebårne sygdomme forebygges. Det må ikke forveksles med et lignende klingende begreb, fødevaresikkerhed, som beskæftiger sig med at sikre stabile og tilstrækkelige fødevareforsyninger til befolkningerne. Både fødevaresikkerhed og fødevaresikkerhed er sub-discipliner for landbruget, hvorfra det låner mange vigtige begreber. Fødevaresikkerhed er et presserende problem i hele verden, tusindvis af mennesker dør hver dag på grund uhygiejniske fødevarer og nonpotable vandkilder, og på toppen af ​​disse dødsfald, millioner udsat for livstruende patogener som deres mad var blevet udsat for. Madforgiftning i teorien er 100 procent forebygges, ingen har at dø på grund af forurenede fødevarer.Næsten hele tiden, dødsfald som følge af dårligt forberedt, kunne håndteres eller opbevares fødevarer have været undgået, hvis blot de grundlæggende principper inden for fødevaresikkerhed er blevet anvendt. The World Health Organization giver os en fem-punkts ramme til at opnå fødevaresikkerhed. Ligeledes har de internationale standarder for fødevaresikkerhed længe været indstillet. Forebyggelse dødsfald på grund af forurenede fødevarer er alt sammen et spørgsmål om implementering. Kandidater fra Master i Food Safety programmer skal være fuldt bekendt med disse standarder fastsat af WHO og ISO. Ligeledes skal de være udstyret med viden om ikke blot at holde maden sikker, men også for at gennemføre politiske rammer til at sikre, at fødevarer er sikre. Master i Food Safety kandidater er derfor oftest ansat i fødevaresikkerhed tilsynsorganer og private fødevaresektoren.