$close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Gastronomi her!

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialis… Læs mere

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Barcelona Culinary Hub
Barcelona, Spanien +1 Mere

Hovedformålet med mesteren er at uddanne fagfolk i kommunikationsfærdigheder og teknikker, der er i stand til at skabe, designe og implementere kommunikationsstrategier til ga ... +

Hovedformålet med mesteren er at uddanne fagfolk i kommunikationsfærdigheder og teknikker, der er i stand til at skabe, designe og implementere kommunikationsstrategier til gastronomiske projekter såvel som at overføre værdier og kultur i kulinariske virksomheder: fra restauranter til reklamekulturelle centre. -
Masters
Fuldtid
9 måneder
Spansk
Okt 2022
31 Okt 2022
Online
 
NEOMA Business School
Reims, Frankrig

MSc Wine & Gastronomy er en fuldtids kandidatuddannelse undervist på engelsk, der tilbyder en omfattende, multidimensionel tilgang til den dynamiske sektor for mad- og dri ... +

MSc Wine & Gastronomy er en fuldtids kandidatuddannelse undervist på engelsk, der tilbyder en omfattende, multidimensionel tilgang til den dynamiske sektor for mad- og drikkemarkedsføring i hjertet af et af de mest berømte gastronomiske lande i verden. Baseret i Champagne-regionen ligger dette uforlignelige pædagogiske økosystem kun 45 minutter fra Paris. Det innovative Master of Science-program tilbyder et insider-kig på marketing- og ledelsesdilemmaerne, som fagfolk inden for mad, vin, spiritus og gæstfrihed står over for. Få WSET-certificeringerne! WSET niveau 2 og niveau 3 kvalifikationer tilbydes til studerende gennem vores partnerskab med Avize Viti Campus. Disse valgfrie certificeringer giver eleverne mulighed for at validere deres vinviden med en internationalt anerkendt certificering. 5 gode grunde til at deltage i programmet Lær at håndtere markedsudfordringer, der er specifikke for fødevare- og drikkevareindustrien. Få et 360-graders overblik og et multidimensionelt perspektiv af dynamikken i markedsføring af mad og drikke, der inkorporerer producenter, marketingfolk, iværksættere og territoriale aktører. Drag fordel af premium akademisk indhold kombineret med professionelle workshops for at udvikle dig til en ekspert. Forstå dynamikken omkring forbrug, markedsføring og håndtering af mad, vin, spiritus og drikkevarer. Kombiner moderne spørgsmål som teknologi, internet, klimaændringer og globalisering med arv for at tilpasse og forbinde tradition med innovation. -
MSc
Fuldtid
12 - 15 måneder
Engelsk
Okt 2023
30 Jul 2023
på universitet
 
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Ferrieres MSc har til formål at udvikle effektive individer, kompetente ledere og alsidige iværksættere inden for området gæstfrihed, gastronomi, begivenheder og luksusservice ... +

Ferrieres MSc har til formål at udvikle effektive individer, kompetente ledere og alsidige iværksættere inden for området gæstfrihed, gastronomi, begivenheder og luksusserviceledelse. Som kandidat fra Ferrieres MSc vil du være i stand til: Administrer dig selv og led andre som en positiv og etisk leder og opbyg et højtydende team. Forudse kundeadfærd og dens indvirkning på forretningsudviklingen. Fokus på servicetilgang, servicelevering, kvalitet og innovation på en bæredygtig måde. Anvend ledelses-, finans- og marketingekspertise på det projekt, du piloterer. Fokus på dataanalyse, elektronisk distribution og indtægtsstyringsstrategier. Håndter komplekse projekter og produktudvikling i et konstant foranderligt miljø. Fremme kollektiv intelligens og et samarbejdsmiljø. Uddannelsesmetoder Ud over væsentlige akademiske kurser, Ferrieres Positive Education Approach. Inkorporerer læring gennem praktiske forretningsprojekter såvel som evidensbaserede positive psykologiske interventioner (Ferrieres Students Wellbeing Project). Konferencer, seminarer og workshops vil give dig mulighed for at uddybe din selvbevidsthed, identificere dine værdier og styrker og udvikle din unikke positive ledelses- og ledelsesstil. Det dyrker evnen til effektivt at styre tid, stress og prioriteringer i dit professionelle og personlige liv. I samarbejde med partnervirksomheder får du mulighed for at engagere dig i branchen, udforske ny ekspertise og udvide din profil. De fleste kurser er i workshop-format. Dine studiefacilitatorer er aktive fagfolk eller akademikere. Hvis det er nødvendigt, vil du drage fordel af brokurser i kulinariske grundprincipper, mad- og drikkevarestyring, gæstfrihedsstyring, styring af luksustjenester og økonomi i gæstfrihed. Din professionalisering er kernen i Ferrieres MSc med ugentlige møder, masterclasses, debatter og studier med feltture på tilbud. Kursusforløbet er over 4 hverdage, hvilket giver tid til et deltidsjob. Program Ferrières MSc opnås på 18, 24 eller 36 måneder afhængigt af den vej, du vælger. Her nedenfor vil du finde detaljerne om programmet på Ferrières Campus. Kontakt os for mere information om de dobbelte grader. MSc1 forårssemesteret fokuserer på DE VIGTIGHEDER for din fremtidige karriere uanset din ønskede specialisering. Væsentlig ekspertise og væsentlige humanvidenskaber. Dette semester inkluderer et hjørnestensprojekt med en af vores internationale partnere. MSc2-efterårs- og forårssemestrene fokuserer på at konsolidere din viden, anvende dine kompetencer og uddybe DIN ekspertise inden for det valgte hovedfag. I løbet af dette semester vil du arbejde på dit afsluttende iværksætterprojekt samt din cand.merc. akademisk forskning. Fleksibilitet er nøglen, derfor vil du ud over dit hovedfag være i stand til at tage 4 kurser fra de andre hovedfag. Mens du er på Ferrières Campus, vil du i gennemsnit have 22 timers ugentlige aktiviteter fra mandag til torsdag, inklusive klasser, masterclasses og møder. Du skal forvente at bruge lige meget tid på projektarbejde, foreningsaktiviteter og personlig udvikling. Majors Hos Ferrieres tror vi på, at succes starter med et intenst akademisk program, der dækker en blanding af teoretiske kurser, anvendte projekter, praktisk arbejde og øvelser til personlig udvikling. Oplev vores nye MSc hovedfag! Luksusbranding og e-business på fransk Luksusvirksomhed har altid været genstand for forskellige fortolkninger. Påvirket af geopolitik og for nylig e-revolutionen, er luksusvirksomheder nødt til løbende at tilpasse deres strategier. Nye generationer og deres motiverende drivere fører mærker til at implementere forstyrrende ændringer. Derfor er udviklingen af væsentlige sociale færdigheder såvel som med sektorekspertise afgørende for at lede fremtiden for luksusmærker. Derfor giver denne læseplan eleverne mulighed for at udvikle pragmatisk og kreativ tænkning sammen med en iværksætterånd og international vision. Studerende, der med succes fuldfører dette pensum, mestrer anvendelsen af luksusstrategier og -taktikker, opretter en komplet og relevant forretnings-, marketing- og kommunikationsplaner ved hjælp af digitale værktøjer, hvilket letter skiftet fra produktbaserede forretningsmodeller til oplevelsesmarkedsføring. Mulighed for en dobbeltgrad med GEM Grenoble Ecole Management & Ecole 89 Disse koncentrationer er faciliteret på fransk med kursusmateriale på engelsk. Afsluttende afhandling kan skrives på fransk. Luksus gæstfrihed og innovation Læseplanen Luxury Hospitality & Innovation er en tværgående specialisering, hvor studerende deltager aktivt i projektarbejde vedrørende strategi, marketing, kommunikation og forretningsdrift. Denne mulighed dækker store aspekter af luksushotelbranchen, herunder luksusiværksætteri og innovation og sikrer, at en kreativ kundeoplevelse (globaliseret, lokal, personlig) implementeres. Luxury Hospitality-kandidater kan avancere mod karrierer inden for international gæstfrihed og i den servicefokuserede luksussektor. Mulighed for dobbeltuddannelse hos Skema Business School & GEM Grenoble Ecole de Management. Madservice og arrangementsdesign Food Services-ledelse har vist sig at være essentiel i forretningsdrift, og i de senere år er der opstået mange professioner forbundet med event management i en kulturel, forretningsmæssig, fritids- eller sportssammenhæng. Denne mulighed introducerer eleverne til strategisk udvikling, hvilket gør dem i stand til at sikre sig en ledelsesposition i hoteller, restauranter, event- og cateringvirksomheder eller udvikle sig mod virksomhedsstillinger og iværksætterkarrierer. Derudover forbereder de tværgående moduler eleverne til at blive dygtige fagfolk fra selve dagen for deres eksamen. Mulighed for dobbeltuddannelse hos GEM Grenoble Ecole de Management. Vin Marketing & Distribution The Wine Business er et felt for passionerede individer, der ønsker at kombinere erhverv og erhverv. Som alle Ferrières specialiseringer er denne vej yderst praktisk, samtidig med at de studerende er udstyret med generelle forretningskompetencer og projektpraksis. Fokus er på produktudvikling, distribution, merchandising, forhandling og ønologi. De potentielle karrieremuligheder er mange, for blot at nævne få: indkøb, marketing, kommunikation, eksport eller produktchef. Mulighed for dobbeltuddannelse hos GEM Grenoble Ecole de Management Omsætning & Distribution Indtægtschefen i gæstfrihedssektoren er involveret i hver eneste milepæl på kunderejsen, både online og offline. Derfor bør den professionelle indtægtsstyring opnå kompetenceniveauer inden for generel ledelse, marketing, distribution, økonomi og dataanalyse (Big Data). Ud over at drage fordel af de tværgående kursusenheder, lærer eleverne fra klassens forretningsspil og får en god forankring i avanceret datahåndtering, digital markedsføring, distribution, prissætning og præstationsoptimering. Mulighed for dobbeltuddannelse hos GEM Grenoble Ecole de Management Hospitality Talentudvikling Den menneskelige kapital er et af de mest værdifulde aktiver en gæstfrihedsinstitution kan fremsætte. I den henseende fokuserer 'Gæstfrihedstalent'-vejen på at berige medarbejderens rejse. Den studerende tilegner sig ledelsesevner samt avancerede færdigheder inden for rekruttering, træning og præstationsledelse. Den fremtidige kandidat vil være i stand til at planlægge processerne for integration, implikation, anerkendelse og talentudvikling af hver medarbejder. Hospitality Talent-kandidaten kan være involveret i udvikling og styring af arbejdsgiverens brand samt dens rekrutteringsstrategier. Den studerende bliver samarbejdspartner eller medlem af institutionens forretningsudvalg. Mulighed for dobbeltuddannelse hos GEM Grenoble Ecole de Management Hospitality Digital Strategy på fransk Denne mulighed er for personer, der er tiltrukket af innovative kommunikationsteknologier og tiltrukket af udfordringerne fra den digitale revolution. Dette fagområde er tværfagligt og er centreret om digital markedsføring, digital information og systemer (IT). Det dækker også anvendt projektarbejde, hvorigennem eleverne får teknisk viden i at designe strategier, der gælder for hotel- og restaurationsbranchen. Kurserne dækker den udfordrende mellemvej mellem forretning og IT og forbereder fremtidige kandidater til lederstillinger i en produktionsenhed samt karrierer inden for rådgivning eller et virksomhedskontor. Dobbeltgrad leveres med Grenoble School of Management, eller 89 École Supérieure du Numérique. Adgang CV med foto Personlig erklæring Bachelor- eller universitetsudskrifter (180 point) Akademiske eller professionelle referencer Gymnasieeksamen Engelsk certificering (IELTS, Cambridge, TOEFEL) Et spørgeskema vil blive sendt som en del af din optagelsesprocedure. -
MSc
Fuldtid
18 - 24 måneder
Engelsk, Fransk
Jan 2023
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Universidad Internacional de Andalucía UNIA
Huelva, Spanien

Master i madarv ville være den første til at tilbyde denne grad i Spanien. Stillet over for den sociale efterspørgsel efter specialister inden for mad (ud over gastronomi) for ... +

Master i madarv ville være den første til at tilbyde denne grad i Spanien. Stillet over for den sociale efterspørgsel efter specialister inden for mad (ud over gastronomi) foreslår vi en grad, der tilbyder teoretisk og praktisk viden til at slutte sig til de nye jobnicher relateret til dette vidensfelt. -
Masters
Fuldtid
Spansk
Online
 
Mondragon Unibertsitatea
San Sebastián, Spanien

En officiel universitetskandidatgrad til at udvikle din professionelle fremtid inden for forskning og innovation af nye fødevarer, såvel som i undervisning og doktorgrad.

En officiel universitetskandidatgrad til at udvikle din professionelle fremtid inden for forskning og innovation af nye fødevarer, såvel som i undervisning og doktorgrad. -
Master
Fuldtid
2 år
Spansk, Engelsk
på universitet
 
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Cundinamarca, Colombia

Kandidaten fra Gastronomic Services Management Specialisering skiller sig ud fra: Etablere og implementere politikker og procedurer for driften af afdelingen eller virksomhede ... +

Kandidaten fra Gastronomic Services Management Specialisering skiller sig ud fra: Etablere og implementere politikker og procedurer for driften af afdelingen eller virksomheden. Administrer levering af varer og tjenester i henhold til den strategiske plan og kundens behov. Bestem hvilken type tjenester der skal tilbydes og implementeres operationelle procedurer. Forbered budgetter relateret til området Definer og standardiser processer og procedurer i forbindelse med produktionsaktiviteter, etablering af planlægning, udførelse og kontrol Udfør processen med overvågning, kontrol og verifikation af produktionsindikatorerne, identificering af aspekter, der skal korrigeres og etableres forbedringsstrategier Administrer udvælgelse og kontrol af leverandører for at garantere, at virksomheden fungerer korrekt, i henhold til planlægning af indkøb og kontrol med beholdninger af materialer og forsyninger -
Master
Spanish (Colombia)
på universitet
 
Barcelona Culinary Hub
L'Hospitalet de Llobregat, Spanien

El Máster se desarrolla bajo un enfoque internacional, en donde la pastelería no es únicamente entendida como un resultado de la transformación de los productos agroalimentari ... +

El Máster se desarrolla bajo un enfoque internacional, en donde la pastelería no es únicamente entendida como un resultado de la transformación de los productos agroalimentarios, sino, por el contrario, requiere una constante innovación y dedicación cuyo resultado en ocasiones, le otorga la catalogación de verdaderas piezas de arte. -
Master
Fuldtid
10 måneder
Spansk
Okt 2022
på universitet
 
Barcelona Culinary Hub
L'Hospitalet de Llobregat, Spanien

El Máster ofrece una amplia formación en dirección específica y al mismo tiempo polivalente que atiende a las actuales tendencias y técnicas culinarias. El máster proporciona ... +

El Máster ofrece una amplia formación en dirección específica y al mismo tiempo polivalente que atiende a las actuales tendencias y técnicas culinarias. El máster proporciona herramientas centradas en entender la combinación entre tradición, tecnología e innovación, todo ello con el objetivo de que nuestros alumnos adquieran una visión estratégica, global y sostenible en cualquiera de las salidas profesionales para las que el Máster ha sido diseñado. -
Master
Fuldtid
10 måneder
Spansk
Okt 2022
på universitet
 
Mondragon Unibertsitatea
Bilbao, Spanien

Universitetskandidatuddannelsen i Gastronomilæreruddannelsen er en uddannelse, der har til formål at uddanne fagfolk, der ønsker at have et solidt pædagogisk og specifikt dida ... +

Universitetskandidatuddannelsen i Gastronomilæreruddannelsen er en uddannelse, der har til formål at uddanne fagfolk, der ønsker at have et solidt pædagogisk og specifikt didaktisk grundlag til at arbejde inden for gastronomiområdet. -
Masters
Fuldtid
Deltid
Spansk
Online