close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Generelle studier i Tokyo

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt. For den eklektiske eller… Læs mere

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

For den eklektiske eller noncommittal studerende kan en generel uddannelse program gøre underværker, fordi det giver dem mulighed for at prøve kurser fra flere forskellige majors. Dette akademiske smorgasbord kan hjælpe med at belyse interessante områder, at eleverne ikke engang var klar over, de havde.

Japan er en ø nation i Østasien. Beliggende i Stillehavet, det ligger øst for havet af Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea og Rusland, der strækker sig fra havet af Okhotsk i nord til det Østkinesiske Hav og Taiwan i syd.

Tokyo er Japans hovedstad. Dette sted er kendt for at være en af ​​de dyreste byer i verden. Desuden er Tokyo også kendt for sin gode kvalitet uddannelsesinstitutioner som University of Tokyo og Waseda University.

Deltid Master grad programmer i Generelle studier i Japan, Tokyo. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
European College for Liberal Studies
Tokyo, Japan +5 Mere

MLS - Master i liberale studier (60 studiepoeng)

MLS - Master i liberale studier (60 studiepoeng) -
Master
Fuldtid
Deltid
9 - 12 måneder
Engelsk
på universitet
 
中央大学
Higashinakano, Japan +4 Mere

Efterhånden som videnskab og teknologi bliver mere og mere sofistikerede, og fremskridtene inden for området finder sted i en stadigt hurtigere hastighed, bliver forskning og ... +

Efterhånden som videnskab og teknologi bliver mere og mere sofistikerede, og fremskridtene inden for området finder sted i en stadigt hurtigere hastighed, bliver forskning og uddannelse inden for videnskab i kandidatskoler for at generere forskere og højt kvalificerede fagfolk, især inden for kandidatuddannelser, stadig mere nødvendige . Dette afspejles i det nuværende beskæftigelsesmarked, hvor flere virksomheder bliver mere og mere aggressive i bestræbelserne på at tiltrække studerende til kandidatuddannelser. Nogle har endda stillet en kandidatgrad til et krav for ansættelse. -
Master
Japansk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her