MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Global virksomhed Asien

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Global virksomhed refererer til den måde, hvorpå en virksomhed udøver virksomhed internationalt. Arbejde i udlandet kræver, at selskaberne har kulturelle følsomhed samt en forståelse af lokal ansættelse, styring, markedsføring og andre forretningsmetoder.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Deltid Global virksomhed Asien. Få alt information om Deltid Global virksomhed og kontakte skolen Asien direkte!

4 Resultater i Global virksomhed, Asien Filter

Master i International Business

霍特国际商学院简介
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
11 måneder
Engelsk
på universitet

Forbered dig på at komme ind i et hurtigt skiftende globalt forretningsmiljø og få en indflydelse fra dag 1 med vores etårige kandidatgrad i International Business.

Læs mere

Master of International Business

RMIT Vietnam
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Lær, hvordan man handler i en tilsluttet verden, og hvordan man styrer internationale teams med denne globalt anerkendte Master of International Business-grad.

Læs mere

Chang Jung Christian University
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Integreret læring i Regnskab Practice Håndtering i globaliserede økonomi Elektronisk handel og ledelse International Marketing

Læs mere

Føreren af ​​den globale virksomhed

S P Jain School of Global Management Singapore
Master
<
Fuldtid
<
16 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Global Business (MGB) er en 16-måneders *, fuldtids kursus designet til at give kandidater dybdegående tværfunktionelle viden om erhvervslivet og en god forståelse f ...

Læs mere