MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Global virksomhed i New Zealand her

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Kandidatgrad i Global Business er postgraduate program, der vil tilbyde de studerende den samme viden og færdigheder skal kunne køre en forretning på internationalt plan.

New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mindre øer. Oversøiske studerende har brug for at have en studerende visum og et rimeligt niveau for kontanter til at bruge for at kunne foretage et studium ved en New Zealand baseret uddannelsesinstitution. New Zealand uddannelsesinstitutioner vil informere de relevante udlændingemyndigheder hvis en studerende ophører med at deltage i deres indskrevne kurser, som derefter kan suspendere eller annullere denne elev 's visum. Uddannelsesinstitutioner ofte også udveksle denne tilmelding og fremmøde data elektronisk med andre offentlige instanser med ansvar for at yde studentermedhjælp.

Top Deltid Global virksomhed i New Zealand. Få alt information om Deltid Global virksomhed og kontakte skolen i New Zealand!

2 Resultater i Global virksomhed, New Zealand Filter

Master of Global Business

Victoria University of Wellington
Master
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Få et globalt perspektiv på moderne forretningsteori, praksis og strategi med en Master of Global Business fra Victoria University of Wellington .

Læs mere

Master of Global Business

AUT Business School
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

Master of Global Business er en 12-måneders konvertering kandidatgrad.Dette program er beregnet til en person, der måske ikke har en videregående uddannelse i International Bu ...

Læs mere