MASTERSTUDIES

Master Idræt i South Central Edmonton - Master Idræt

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Et program eller kursus i sporten generelt forbereder eleverne til at styre sportshold, bliver en senior træner for en sport studerende vælger at fokusere på, bliver en idrætslæreren eller indtaste nært beslægtede områder.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Master grad programmer i Idræt i Canada, South Central Edmonton. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, South Central Edmonton Filter

Master of Coaching

University of Alberta
Master
Engelsk

University of Alberta 's Master's of Coaching (MCoach) grad giver studerende mulighed for at fremme deres viden og forståelse af coaching gennem en læseplan, der er skræddersy ...

Læs mere