MASTERSTUDIES

Master Idræt i Canada - Master Canada

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Når man studerer sport, studerende vælger normalt mellem at fokusere på de forretningsmæssige og strategiske elementer af sport eller de fysiologiske aspekter. De studerer den tidligere typisk har potentiale til at coache eller bestyrer professionelle idrætsorganisationer mens sidstnævnte støtte fysisk træning.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Master grad programmer i Idræt i Canada. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, Canada Filter

Master of Coaching

University of Alberta
Master
Engelsk

University of Alberta 's Master's of Coaching (MCoach) grad giver studerende mulighed for at fremme deres viden og forståelse af coaching gennem en læseplan, der er skræddersy ...

Læs mere