MASTERSTUDIES

Master Idræt i Lyon - Master Idræt

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Kandidater af kandidatuddannelsen i idræt vil være i stand til at have en generel forståelse af en række emner. Disse spænder fra kardiovaskulære og respiratoriske fysiologi til ernæring og stofskifte. Graden er bekymret hovedsageligt med motion, sundhed og sport.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Lyon ligger i den østlige-centrale del af Frankrig. Det er by med mere end 400.000 indbyggere. Lyon Byen har mange universiteter, gymnasier og andre mindre virksomheder for videregående uddannelse.

Master grad programmer i Idræt i Frankrig, Lyon. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Idræt, Lyon Filter

Global Sports Business Master

AMOS Sport Business School
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Denne cyklus består af et 4. og et 5. år og udsteder en kandidatgrad i "Sportsorganisations Management". Formålet med MBS AMOS er at træne vores elever til ledende stillinger ...

Læs mere

MSc i Sports Industry Management

emlyon business school
MSc
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Som svar på de specifikke rekrutteringsbehov i den stadigt voksende sportsindustri, forener emlyon business school succesfuldt sin ekspertise inden for international ledelse m ...

Læs mere