MASTERSTUDIES

Master Idræt i Diethnis Olimpiaki Akadimia - Master Idræt

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Kurser og programmer i idræt, sport forretning eller sport fysioterapi forberede eleverne til at coache, administrere eller støtte en sports organisation. Studerende, der fokuserer på fysisk terapi og træning kan også arbejde på skoler eller til rekreative organisationer.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Master grad programmer i Idræt i Grækenland, Diethnis Olimpiaki Akadimia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, Diethnis Olimpiaki Akadimia Filter

MSc olympiske studier, olympisk uddannelse, organisering og ledelse af olympiske begivenheder

University of Peloponnese - International Olympic Academy in Greece
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
3 semestre
30 Apr. 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kandidatuddannelsen i olympiske studier udgør en innovation i den olympiske bevægelse på internationalt plan og støttes af den olympiske solidaritet (International Olympic Com ...

Læs mere