MASTERSTUDIES

Master Idræt i León - Master Idræt

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Kurser og programmer i idræt, sport forretning eller sport fysioterapi forberede eleverne til at coache, administrere eller støtte en sports organisation. Studerende, der fokuserer på fysisk terapi og træning kan også arbejde på skoler eller til rekreative organisationer.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Master grad programmer i Idræt i Spanien, León. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Idræt, León Filter

Master i ledelse af organisationer og faciliteter til fysisk aktivitet og sport

Universidad de Leon
Master
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Vi uddanner fagfolk, der efterspørges af virksomheder, klubber og offentlige og private enheder inden for fysisk aktivitet og sport.

Læs mere

Master i træning og sportspræstation

Universidad de Leon
Master
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Vi tilbyder en permanent og specialiseret træning, der leverer den nyeste videnskabelig-tekniske viden, såvel som metodologier og praktiske erfaringer fra eksperter, der sigte ...

Læs mere

Master i innovation og forskning i fysisk aktivitet og sportsvidenskab

Universidad de Leon
Master
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Vi tilbyder videnskabelig træning med det formål at tilegne sig ny viden og teknikker, der kan anvendes til design af fysiske aktivitetsprogrammer og forskning med fokus på ve ...

Læs mere