MASTERSTUDIES

Master Idræt i Stockholm - Master Idræt

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En kandidatuddannelse i idræt er beregnet til dem, der ønsker at dykke ned i Idræt. Det beskæftiger sig med motion, sundhed og sport. Det dækker en bred vifte af emner, der spænder fra ernæring og metabolisme til kardiovaskulære og respiratoriske fysiologi.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Master grad programmer i Idræt i Sverige, Stockholm. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, Stockholm Filter

Master i Sports Technology

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
15 Jan 2021
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i Sports Technology er et tværfagligt samarbejde mellem KTH og GIH (Sveriges Skole for Sport og Sundhedsvidenskab), Sveriges to førende aktører inden for d ...

Læs mere