MASTERSTUDIES

Master Idræt i Johannesburg - Master Idræt

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Mens engageret i det akademiske studie af sporten, studerende vælger normalt mellem forbereder sig på at styre eller coach idrætsorganisationer eller yde fysisk træning vejledning for professionelle sportsfolk, studerende eller rekreative programmer. Kurser og programmer kan forberede akademikere til undervisning eller coaching karriere. 

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Johannesburg Byen er den største kilde til guld og diamanter i det sydlige Afrika. Det er grundlaget for Sydafrikas forfatningsdomstol og er den største og rigeste by i Gauteng-provinsen. Det er hjemsted for University of Johannesburg.

Master grad programmer i Idræt i Sydafrika, Johannesburg. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, Johannesburg Filter

MPhil / MCom i Sports Management

University of Johannesburg
Master
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Læs mere