MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i Idræt i Sydamerika her!

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

En kandidatuddannelse i idræt er beregnet til dem, der ønsker at dykke ned i Idræt. Det beskæftiger sig med motion, sundhed og sport. Det dækker en bred vifte af emner, der spænder fra ernæring og metabolisme til kardiovaskulære og respiratoriske fysiologi.

Sydamerika Det er omkranset mod vest af Stillehavet og mod nord og øst af Atlanterhavet, Nordamerika og det Caribiske Hav ligger mod nordvest. Det omfatter tolv suveræne stater Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela - og to ikke-statslige områder - Fransk Guyana et oversøisk territorium i Frankrig, og Falklandsøerne , en britisk oversøisk territorium. Ud over dette, kan Trinidad og Tobago og theABC øerne Holland også være en del af Sydamerika.

Masters Degree i Idræt i Sydamerika. Få alle mester i Idræt information og kontakte skolen i Sydamerika direkte!

1 Resultater i Idræt, Sydamerika Filter

Erhvervsøkonomi og sport - business fakultet

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Master
Mar 2021
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Vi er det første universitet i landet med en sports lederkarriere, betyder det en værdifuld anerkendelse og en stor mulighed. Før initiativet, har forskellige institutioner og ...

Læs mere