MASTERSTUDIES

Master Idræt i Phoenix - Master Idræt

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Den akademiske studie af sporten fokuserer typisk på kropslighed eller strategi og forretningsudvikling for sport, og dermed forberede eleverne til at styre idrætsorganisationer, coach teams eller enten underviser eller vejlede fysisk træning på skoler eller for atleter.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Phoenix er den største by i Arizona State og sjette mest folkerige by i USA. Phoenix er hjemsted for største universiteter i USA, som havde mere end 72.000 indskrevne studerende i 2011. Talrige gymnasier også tjene byen.

Master grad programmer i Idræt i USA, Phoenix. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, Phoenix Filter

Master i sportsjournalistik

Arizona State University Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication
Master
Engelsk

Cronkite-masteren i sportsjournalistik er designet til at være afsluttet om 12 måneder. I dette 36-timers timeprogram begynder studerende med en intensiv multimedie "boot camp ...

Læs mere