MASTERSTUDIES

Master Idræt i North Manchester - Master Idræt

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En kandidatuddannelse i idræt er beregnet til dem, der ønsker at dykke ned i Idræt. Det beskæftiger sig med motion, sundhed og sport. Det dækker en bred vifte af emner, der spænder fra ernæring og metabolisme til kardiovaskulære og respiratoriske fysiologi.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Master grad programmer i Idræt i USA, North Manchester. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, North Manchester Filter

Master i atletisk træning

Manchester University
Master
Engelsk

Manchester skiller sig ud fra masteruddannelser ved atletisk træning på konkurrerende skoler med store tilmeldinger. I Manchester er klassestørrelser små, hvilket giver masser ...

Læs mere