MASTERSTUDIES

Master Idræt i Orlando - Master Idræt

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Kandidater af kandidatuddannelsen i idræt vil være i stand til at have en generel forståelse af en række emner. Disse spænder fra kardiovaskulære og respiratoriske fysiologi til ernæring og stofskifte. Graden er bekymret hovedsageligt med motion, sundhed og sport.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

South Orlando er lige uden for Orlando, som er verdensberømt for Disney verden. Men South Orlando også kendt for sit kollegium scene. Det er hjemsted for mange kendte universiteter.

Master grad programmer i Idræt i USA, Orlando. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, Orlando Filter

MBA - sport business management

Webber International University
Master
<
Fuldtid
<
19 måneder
Engelsk
på universitet

På grund af den enorme vækst i Sport Industri og en efterspørgsel efter højt uddannede fagfolk, Webber International University Graduate School of Business er glade for at til ...

Læs mere