MASTERSTUDIES

Master Idræt i Tallahassee - Master Idræt

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Den akademiske studie af sporten fokuserer typisk på kropslighed eller strategi og forretningsudvikling for sport, og dermed forberede eleverne til at styre idrætsorganisationer, coach teams eller enten underviser eller vejlede fysisk træning på skoler eller for atleter.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Tallahassee er en af ​​de mest fremtrædende byer i Florida og er også hovedstaden. Beliggende i Panhandle i Florida, Tallahassee er hjemsted for nogle af de mest kapret universiteter i staten.

Master grad programmer i Idræt i USA, Tallahassee. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, Tallahassee Filter

Master i Sport Management

Florida State University, College of Education
Master
<
2 år
Engelsk
på universitet

FSU's kandidatuddannelse i Sport Management er designet til at forberede dig til lederroller i sportsbranchen. Du kan vælge mellem et speciale og et non-thesis track. I afhand ...

Læs mere