MASTERSTUDIES

Find de bedste Idræts- og træningspsykologi i New Zealand her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

En Master 's grad i Idræt og Udnyttelse psykologi har til formål at give de studerende kritisk viden i sport og motion psykologi. Studerende vil forstå, hvordan sindet påvirker menneskers adfærd og præstationer inden for konkurrencesport.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Idræts- og træningspsykologi i New Zealand. Få alt information om Idræts- og træningspsykologi og kontakte skolen direkte her.

1 Resultater i Idræts- og træningspsykologi, New Zealand Filter

Master i sundhed, sport og menneskelig præstation

The University of Waikato
Master
Mar 2021
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 år
Engelsk
Online

Master of Health, Sport og Human Performance vil sætte dig i gang med en forskningsbaseret kvalifikation, der vil lære dig at kritisk undersøge, hvordan politiske, kulturelle, ...

Læs mere