MASTERSTUDIES

Find de bedste Idræts- og træningspsykologi i Oceanien her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

De, der er interesseret i sport og motion psykologi kan drage fordel af et uddannelsesprogram på dette område. Dette emne område beskæftiger sig med de mentale forbindelser og psykologiske virkninger af atletik og fysisk aktivitet.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Idræts- og træningspsykologi i Oceanien. Få alle Idræts- og træningspsykologi information og kontakte skolen i Oceanien direkte!

2 Resultater i Idræts- og træningspsykologi, Oceanien Filter

Master i sport og motion (forskning)

University of Technology Sydney
Master
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Programmet Master of Sport and Exercise (Research) er for kandidater, der ønsker at forbedre deres viden om et område, adressere politik eller ledelsesproblemer, eller forfølg ...

Læs mere

Master i sundhed, sport og menneskelig præstation

The University of Waikato
Master
Mar 2021
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 år
Engelsk
Online

Master of Health, Sport og Human Performance vil sætte dig i gang med en forskningsbaseret kvalifikation, der vil lære dig at kritisk undersøge, hvordan politiske, kulturelle, ...

Læs mere