MASTERSTUDIES

Find de bedste Idræts- og træningspsykologi i Madrid her!

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Studiet af sport og motion psykologi er designet til at opdage, hvordan atletiske aktivitet er relateret til mental sundhed og generelle velvære. Studerende i et af disse programmer kan lære om alt fra psykiatri til fysiologi.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Idræts- og træningspsykologi Madrid. Få alt information om Idræts- og træningspsykologi og kontakte skolen for Madrid Idræts- og træningspsykologi direkte her!

1 Resultater i Idræts- og træningspsykologi, Madrid Filter

Master i Sportspsykologi og coaching

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea
Master
<
Fuldtid
<
9 måneder
Spansk
på universitet

Lær på en praktisk måde fra eliten atleter og aktive fagfolk. Du bliver trænet i de seneste trends, der anvendes i High Performance Sports Centers og i de mest prominente klub ...

Læs mere