MASTERSTUDIES

Find de bedste Idrætsinstruktion her!

En kandidatgrad er en postgraduate udpegning, der kræver færdiggørelse af en bacheloruddannelse før ansøgning. Besidder en kandidatgrad betyder den enkelte har vist en avanceret viden om et bestemt studieområde.

Hvad er en Master of Sport Instruction? Sportsinstruktion falder ind under kategorierne sportscoaching, sportsforvaltning og sportsstudier. De fleste programmer forbereder dig til at opfylde kravene til førende individ- og holdesport på alle niveauer. På kandidatniveau vil du højst sandsynligt blive introduceret til en avanceret forståelse af trænings- og ledelsesteknikker, sportsfærdigheder, menneskelig mental og fysisk udvikling og up-to-date teknologiske fremskridt i atletisk evaluering.

En uvurderlig færdighed, du kan få ved at gennemføre et sportsinstruktionsprogram, er, hvordan man motiverer andre til selvforbedring. Du kan sandsynligvis få lederskabsfærdigheder såvel som evnen til at løse problemet.Disse færdigheder forbereder dig til avancerede karriere i og ud af sportsbranchen.

Sportsundervisning og coaching grader tilbydes på gymnasier og universiteter over hele verden. Du kan endda tjene en kandidatgrad online. Afhængig af placeringen og længden af ​​programmet kan omkostningerne variere meget. Kontakt skolen efter eget valg for mere præcis information om undervisning og gebyrer.

Ved at tjene en mester i sportsinstruktion kan du kvalificere dig til sportscoaching på uddannelsesinstitutioner, hvor du arbejder med børn i forskellige aldre, eller du kan helst foretrække en mere overordnet stilling som sportsadministrator. Sportsadministratorer sikrer en vellykket drift af sportsorganisationer. Der er også mulighed for at blive en motion fysiolog, hvor du vil fokusere på, hvordan kroppen reagerer på træning og motion.

At tjene en højere grad kræver engagement og disciplin.Online mastergradsprogrammer i sportsinstruktion giver dig mulighed for at fortsætte din uddannelse, mens du rejser en familie eller tjener. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Idrætsinstruktion Filter

Master of Science i atletisk træning

King's College - Pennsylvania, USA
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Master of Science in Athletic Training (MSAT) er et to-årigt fuldtidsprogram for studerende, der er interesseret i en karriere som en atletisk træner. Studerende i vores progr ...

Læs mere

Kandidatgrad i sport specialisering i sport træning

Instituto Politécnico de Santarém
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Portuguese (Portugal)
på universitet

Kurset har til formål at bidrage til specialuddannelse af kandidater og udvikling af anvendt forskning og videnskabelig viden inden for professionel sport sammenhæng.

Læs mere

Kandidatgrad i sport - specialisering i sportstræning

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Portuguese (Portugal)
på universitet

Den 2. cyklus af Idrættens Analyseinstitut har til formål at specialisere sig i sport teknikere inden for planlægning og forvaltning af motion og træning til at gribe ind i te ...

Læs mere