MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i Idrætsvidenskab i Oceanien her!

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Når man studerer idræt, kan eleverne lære videnskaben om fitness, samt business-færdigheder er nødvendige for at få succes i et konkurrencepræget område. Kursus emner kan omfatte samfund sundhed, fysisk aktivitet psykologi eller aerob konditionering.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Masters Degree i Idrætsvidenskab i Oceanien. Få alle mester i Idrætsvidenskab information og kontakte skolen i Oceanien direkte!

2 Resultater i Idrætsvidenskab, Oceanien Filter

Master i sport og motion (forskning)

University of Technology Sydney
Master
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Programmet Master of Sport and Exercise (Research) er for kandidater, der ønsker at forbedre deres viden om et område, adressere politik eller ledelsesproblemer, eller forfølg ...

Læs mere

Master i sundhed, sport og menneskelig præstation

The University of Waikato
Master
Mar 2021
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 år
Engelsk
Online

Master of Health, Sport og Human Performance vil sætte dig i gang med en forskningsbaseret kvalifikation, der vil lære dig at kritisk undersøge, hvordan politiske, kulturelle, ...

Læs mere