MASTERSTUDIES

Master Idrætsvidenskab i Portugal - Master Portugal

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Studerende, der specialiserer sig i idræt kan fokusere på sundhed og fitness ledelse til at kunne gennemføre programmer i sundhed klubber og fitnesscentre. Disse programmer kan nøje undersøge en lang række områder, herunder ledelsesprincipper, fitness programmering, ungdom fitness og sport ernæring.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Master grad programmer i Idrætsvidenskab i Portugal. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Idrætsvidenskab, Portugal Filter

Master of Science in Sport - Specialisering i fysisk aktivitet Vurdering og recept

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Portuguese (Portugal)
på universitet

Sammenfattende kan vi definere og strukturere hovedmålene for denne cyklus af studier som følger: Giv eleverne en avanceret træning inden for rammerne af fysisk aktivitet vurd ...

Læs mere

Kandidatgrad i sport specialisering i sport træning

Instituto Politécnico de Santarém
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Portuguese (Portugal)
på universitet

Kurset har til formål at bidrage til specialuddannelse af kandidater og udvikling af anvendt forskning og videnskabelig viden inden for professionel sport sammenhæng.

Læs mere