MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Innovation og iværksætteri i Forenede Arabiske Emirater her

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Innovation og iværksætteri programmer forsøger at give de to elementer, der er nødvendige for succes i udviklingen af ​​nye virksomheder og teknologier. Kommende studerende bør forberede sig på en udforskning af emner som international konkurrenceevne, oprettelse af virksomheder og teknologi iværksætteri.

De Forenede Arabiske Emirater er en sammenslutning af syv emirater på den østlige side af den arabiske halvø, ved indgangen til Den Persiske Golf. En stor del af arbejdsstyrken i UAE er udenlandske udlændinge - deraf landets 's befolkning makeup være så varieret, med Emirati borgere bliver en minoritet i deres eget land.

Top Deltid Innovation og iværksætteri i Forenede Arabiske Emirater. Få alt information om Deltid Innovation og iværksætteri og kontakte skolen i Forenede Arabiske Emirater!

2 Resultater i Innovation og iværksætteri, Forenede Arabiske Emirater Filter

Master of Business Administration - Entreprenørskab, Innovation

MODUL University Dubai
Master
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Denne store kommunikere færdigheder og teknikker bag iværksættertank og handling, der giver ekspertise, der gør det muligt for ledere og iværksættere at træffe afgørende beslu ...

Læs mere

Master of Business: Innovation

The University of Wollongong in Dubai
Master
<
Fuldtid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet

Det er designet til ledere eller dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for innovationsrelaterede roller, især i offentlige, erhvervsmæssige og nonprofitorganisationer. ...

Læs mere