7 Deltid Kandidat Programmer i Innovation i Nordamerika for 2024

Deltid Kandidat Programmer i Innovation i Nordamerika for 2024Filter
    • Mexico City, Mexico

    Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish, Engelsk

    Et banebrydende online kandidatprogram for fremtidige finansielle ledere til at drive økonomisk innovation gennem en unik virtuel oplevelse.

    • Rochester, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Konstante teknologiske fremskridt giver organisationer et voksende sæt værktøjer og muligheder for at administrere. De har brug for ledere til at stå i spidsen for organisatoriske forandringer, især i disse teknologidrevne og innovative sammenhænge. I MS-graden i organisatorisk ledelse og innovation vil du blive udstyret med værktøjerne til at stå i spidsen for organisatoriske forandringer, især i teknologidrevne og innovative sammenhænge. Læreplanen tilføjer fremtidsfokuserede og innovative ledelsesorienterede kurser, der udnytter fakultetsekspertise inden for organisatorisk ledelse, innovation, teknologi og strategiudvikling. Du lærer at skabe en iværksætterkultur og bygge bæredygtige teams, mens du udvikler færdigheder i ledelse og ledelse af innovation.

    • Toronto, Canada

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Valle de Bravo, Mexico

    Fuldtid, Deltid

    4 semestre

    Blandet

    Spanish

    Hvad er de paradigmer, som vi designer læreprocesser under? Fører de virkelig til et godt liv? Hvad er de pædagogiske innovationer, der er nødvendige for det 21. århundrede? Master i Educational Innovation for Sustainability adresserer skabelsen af kontekstualiserede læringssituationer, der fremmer bæredygtighed og mangfoldighed, såvel som den regenerative forbindelse med sig selv, vores samfund og det sted, hvor vi bor.

    • Mexico City, Mexico
    • Monterrey, Mexico

    Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk, Spanish

    Hovedmålet med vores Master in Finance er at give forretningsførere en god viden om de finansielle markeder og en avantgarde-tilgang til globale virksomheder.

    • Toronto, Canada

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Oprettelse af en ny type designer: En strateg, der ser verden fra et menneskeligt perspektiv og tænker igen, hvad der er muligt; En innovatør, der kan forestille sig, planlægge og udvikle en bedre verden. Gå videre end den sædvanlige MBA og accelerer din karriere Master of Design i strategisk fremsyn og innovation. Dette program lærer dig at se verden fra et menneskeligt perspektiv og tænke over hvad der er muligt. Dette innovative program giver dig designtænkningsevner for at forbedre forretningsucces, påvirke samfundet positivt og styre organisatoriske ændringer. Der lægges vægt på at undervise komplekse problemfinding, indramning og løsning for at skabe bæredygtige futures.

    • West Lafayette, USA

    Deltid

    22 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bro den tekniske-til-ledelsesmæssige karrierevej for at få lederegenskaber for dagens udviklende globale økonomi og udfordrende forretningsmiljø med en Master of Science (MS), der er fokuseret på Leadership and Innovation. Lederskab spiller en rolle i enhver position eller felt, på ethvert trin i din karriere. Lær hvordan du fører i en række scenarier, fra innovative teknologiorganisationer til globale teams og organisatoriske ændringer.