MASTERSTUDIES

Deltid Master - Innovation i Murcia

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Master i Innovation programmer bliver større interesse for studerende som arbejdsgivere søger kreative, kvalificerede og outside-the-box tænkere. Studerende vil ikke kun få kendskab til innovation undersøgelser og teori, men også hvordan disse kan anvendes på den virkelige verden.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Murcia City er på bredden af ​​Segura-floden i Murcia. Det har et mildt klima og varme somre gør en fremragende feriemål. Byen har 1 privat og 1 offentligt universitet, nemlig Catholic University Saint Anthony og Murcia Universitet hhv.

Deltid Master grad programmer i Innovation i Spanien, Murcia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Innovation, Murcia Filter

Master i Business Innovation

ENAE Business School
Master
Okt 2021
<
Deltid
<
10 måneder
Spansk
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Let's Flow Master i innovation er en kulmination i undervisningen i professionel innovation i Spanien. Det er et produkt, der kun har de bedste ingredienser: omhyggeligt udval ...

Læs mere